unde duce prea multa normalitate!!!…manipulare sau nu?

Teama de ce ar putea gandii alti oameni

Una dintre cele mai grozave inchisori in care

traiesc oamenii, este teama de ce ar putea

gandi alti oameni. Atunci cand te

indepartezi de frica de parerile

altor oameni si, numai atunci cand o faci, realizezi in ce inchisoare ai trait.  Poti sa intelegi cat de usor este ca cei putini sa-i controleze pe cei multi.

Acest lucru se intampla cand se dicteaza normele in societate, ce este considerat drept si nedrept, normal si imoral, bun si rau, sanatos si nesanatos, posibil si imposibil. Daca-ti traiesti viata in acea zona a perceptilor si credintelor, a ceea ce spui si gandesti, atunci oamenii te vor lasa in pace, fiindca esti normal. Daca nu respecti asta si incepi sa-ti exprimi unicitatea, felul tau firesc de a fi, toata lumea o sa sara pe cel care se abate de la norma.

Ceva FOARTE INTERESANT: CAND NU RESPECTI NORMA NU VEI FI NEAPARAT ARESTAT, O SA NE GANDIM IN FELUL URMATOR “  CE VA CREDE MAMA?” SAU ” CE O SA SPUNA BAIETII DE LA BAR SAU COLEGII DE MUNCA?”…manipulare sau nu?

Orice generalizare este falsa, inclusiv aceasta si trebuie tratata ca atare!

Related posts:

  1. normal si anormal in psiholog tg mures
This entry was posted in * Sfatul psihologului. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.