Uita-te la mine cand iti vorbesc!!! Pentru ca nu auzim cu ochii e doar un raport de dominanta sociala.

psihologie psihoterapie tg mures

psihologie psihoterapie tg mures

Uita-te la mine cand iti vorbesc!!!…fii atent. Da onorul. Eu sunt dominant, asa ca, atunci cand iti vorbesc, trebuie sa te uiti la mine!

Iata cum functioneaza: luati procentul de timp cat privi in ochii cuiva in timp ce vorbiti si impartiti-l la procentul de timp cat priviti in ochii aceleiasi persoane in timp ce ascultati. De exemplu, daca, indiferent cine vorbeste, folosoti aceasi perioada de timp uitandu-va in alta parte, raportul va fi de 1. Dar daca aveti tendinta de a privi in alta parte mai des in timp ce vorbiti decat in timp ce acultati, raportul va fi mai mic de 1. Daca aveti tendinta de a privi in alta parte mai rar in timp vorbiti decat in timp ce ascultati, aveti un raport mai mare de 1. Psihologii au descoperit ca acest raport este un element statistic relevator. Se numeste “raportul de dominanta vizuala” si va reflecta pozitia in ierarhia dominantei sociale fata de partenerul de conversatie.Un raport de dominanta vizuala apropiat de 1 sau mai mare e caracteristic oamenilor cu dominanta sociala relativ ridicata. Un raport de dominanta vizuala mai mic de 1 indica o pozitie inferioara in ierarhia dominantei. Cu alte cuvinte, daca raportul de dominanta vizuala va este apropiat de 1 sau mai mare, sunteti probabil seful; daca e in jur de 0,6, sunteti probabil subordonatul.

Related posts:

  1. hipnoterapie pentru regresie spirituala…psihologie/consiliere/psihoterapie in tg mures
  2. aduna-ti puterile cand e cel mai greu/Viata e interesanta atunci cand rezolvam o problema nu atunci cand ea ne copleseste!
  3. …preferinta pentru mana dreapta: 95%
This entry was posted in * Hipnoza, * Psihologia copilului, Sa merg la psiholog!? and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.